Tuesday, September 10, 2024

Gox'ta hala bekleyen 90.000 Bitcoin'in değeri 6 milyar dolara ulaşıyor ve bu durum yatırımcılar arasında belirsizlik yaratıyor

24 Tem 24.07.2024 Ferrari Avrupa'da Bitcoin ile ödeme kabul edecek Lüks otomobil üreticisi Ferrari, Avrupa pazarında Bitcoin, Ethereum ve USDC gibi kripto para birimleriyle ödeme kabul etmeye başlayacağını duyurdu. İade süreci bugün itibarıyla Bitcoin, Bitcoin Cash ve Ethereum şeklinde gerçekleşecek. Öncü kripto para birimi Bitcoin, yatırımcıların ABD Merkez Bankası'nın (FED) bir yıldan uzun süredir beklenen faiz artırımlarını durdurma kararına aldırış etmemesiyle kısa süre önce yaklaşık 24.990 dolara kadar düştü. 29 Tem 29.07.2024 ABD Bitcoin varlıklarını hareket ettirmeye devam ediyor ABD hükümetinin gerçekleştirdiği büyük bir kripto para transferi gündemde. 29 Tem 29.07.2024 Bitcoin madencileri stoklarını artırmaya başladı Son dönemde Bitcoin madencileri, piyasadaki Bitcoin alımlarını artırarak stok sürecine girdi. Terminalin inşaatı 1996 yılında Supsa ve Novorossiysk boru hatlarının inşasını öngören Erken Petrol Projesi ile başladı. 2014 yılında siber saldırı sonucu iflas eden Mt. Bitcoin fiyatındaki dikkat çekici yükselişlerin Bitcoin Blok Ödülü Yarılanması'nı takip eden yıllarda gerçekleşmesi, her dört yılda bir yarı yarıya azalan Bitcoin arzının, Bitcoin'in değerini artırdığına önemli bir işaret olarak gösterilebilir. Ancak kripto para piyasasının geçmişine ve bugüne baktığımızda Bitcoin'in piyasanın hâkimi olduğunu, diğer kripto paralardan birinin yakın vadede Bitcoin'i yerinden edemeyeceğini anlayabiliriz. Bitcoin'in kodu, Bitcoin yarılanması olarak bilinen olay gerçekleştiğinde madencilere verilen ödüller azalacak şekilde tasarlanmıştır. 02 Ağu 02.08.2024 Bitcoin madencisi Maraton gelirlerini artırmayı başardı Önde gelen Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Marathon Digital, teknik aksaklıklar ve Bitcoin yarılanması gibi zorluklarla dolu bir dönemde, bu yılın ikinci çeyreğinde 199,7 milyon dolarlık dev bir zarar açıkladı. Önde gelen Bitcoin madencilik şirketlerinden Marathon Digital ve Riot Platforms, piyasadaki yükselişle dikkat çekiyor.

30 Tem 30.07.2024 Aave yönetim teklifinden sonra AAVE fiyatında dikkat çeken artış Aave platformu, yeni bir yönetim teklifi sunarak finansal stratejisini güncelledi ve bu hamle AAVE tokenlarının değerinde önemli bir artışa neden oldu. Kripto borsa yazılımı, müşterilere ve tüccarlara benzersiz hizmetler sunmak için blockchain yeteneklerini ve teknolojisini kullanan yenilikçi bir sistemdir. Stabil kripto paranın desteklenmesi için kullanılan para birimi miktarı, BTC/USDT stabil kripto paranın dolaşımdaki arzını yansıtmalıdır. Piyasa değeri ve işlem hacmi ile günümüzde lider kripto para birimi olarak öne çıkmaktadır. Vumi, Stellar protokolünü kullanarak cep telefonu konuşma süresini para birimi olarak kullanır. Bu sanal makine komutları uluslararası internet ağını kullanarak çalıştırabilir. PayPal ile Amerikan doları ve Japon yeni gibi birden çok para birimini kullanarak ödeme yapılabilir. Şirket, alacaklılarına ödeme yapmak adına kripto para cüzdanlarından 1,5 milyar dolarlık Bitcoin ve Ethereum taşıdı. Şirket, Bitcoin yarılanmasının etkileri ve ağ zorluklarıyla mücadele ederken, rakibi Bitfarms'ın hisselerini satın almaya devam ederek rekabeti kızıştırdı. 01 Ağu 01.08.2024 Ark Invest, Coinbase hisse satışlarına devam ediyor Ark Invest, son dönemdeki finansal stratejileri çerçevesinde Coinbase hisselerinde önemli bir azaltma gerçekleştirdi. Trump, Demokratların seçim zaferinin kripto sektörü için büyük bir felaket olacağını iddia etti ve Amerika'nın bu alanda Çin'e karşı liderlik pozisyonunu koruması gerektiğini vurguladı. 26 Tem 26.07.2024 Bir emeklilik sistemi daha Bitcoin ETF'lerine yatırım yaptı Michigan Eyaleti Emeklilik Sistemi, kripto para sektörüne büyük bir adım attı ve ARK 21Shares Bitcoin ETF'sinden 110.000 hisse satın aldı. 2022 yılında, Reno, Nevada'da bir ofisin ve California, City of Industry'de bir West Coast operasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi. 2001 yılında, E4M hakkında Le Roux'nun birkaç yıldır yazıştığı bir müşterisi Wilfried Hafner, Le Roux'ya ulaştı. 7 Ağustos'tan itibaren başlayacak olan bu uygulama, yüksek net değerli bireylerin yatırım yapabileceği bir fırsat sunacak. 29 Tem 29.07.2024 Ethereum ETF'lerinde 2 milyar dolarlık tarihi giriş Ethereum (Ether) bazlı borsa yatırım fonları (ETF), piyasaya sürüldüğü ilk günden itibaren büyük bir başarıya imza attı ve 2,2 milyar dolarlık devasa bir sermaye girişi sağladı.

Bu performans, şirketin piyasa değerini ve yatırımcı güvenini artıran önemli bir gelişme olarak öne çıkıyor. Yüksek getirili yatırımlar ve güçlü rezerv yönetimi sayesinde elde edilen bu başarı, şirketin hem stablecoin pazarındaki liderliğini hem de finansal stratejilerindeki ustalığını gözler önüne seriyor. Marc Zeller tarafından duyurulan teklif, platformun elde ettiği ücret gelirlerini AAVE tokenlarını geri almak için kullanmayı öngörüyor. Tokenizasyon sonrası sürecin yönetimi, tokenlerin varlığı devam ettiği sürece devam eder. SEC'in Bitcoin ETF'lerine ilişkin bu yaklaşımı takip eden yıllarda da devam etti. Cumhuriyetçi parti ve özellikle Donald Trump'a desteğini ilan eden Marcus, geçmişteki Demokrat bağlılığından neden vazgeçtiğini detaylandırdı. Spincaster Operasyonu adı verilen bu soruşturma, Avustralyalı yatırımcıların milyonlarca dolar kaybına neden olan suistimalleri gün yüzüne çıkarıyor. Bu, eski düğümlerin yeni düğümler için geçersiz görünen verileri kabul etmesine veya kullanıcı fark etmeden senkronizasyonun bozulmasına neden olabilir. 25 Btc olabilir diyerekten 17 bin dolara satışa sunuluyor. Bunun yanı sıra, ayıların gücünü koruması durumunda ise, bu ayın en düşük seviyesine işaret edecek olan 2.650 dolara doğru bir fiyat hareketi gerçekleşebilir. 05 Ağu 05.08.2024 DeFi platformlarında milyonlarca dolarlık tasfiye Son 24 saatte, Ethereum tabanlı DeFi platformlarında yaşanan 350 milyon dolarlık tasfiyeler, yılın en yüksek seviyesine işaret ediyor. CryptoQuant'ın son raporları, bu artışın madencilerin gelirlerinde gözle görülür bir iyileşme sağladığını ve Bitcoin fiyatlarının daha istikrarlı bir seyir izlemesine yardımcı olabileceğini öne sürüyor. 01 Ağu 01.08.2024 Bitcoin yükselişiyle Ledn kredi işlemlerinde rekor kırdı 2024'ün ilk yarısında Ledn, kripto kredi platformu olarak 1,16 milyar dolarlık etkileyici bir işlem hacmine ulaştı. Bu gelişme, eski ABD Başkanı Donald Trump'ın, kripto paralarla ilgili açıklamalarının ardından geldi. Donald Trump'ın açıklamalarının ardından bitcoin yaklaşık 2 bin dolar değer kaybetti. Musk, kripto paraları teşvik etmekten kaçındığını belirtirken, Bitcoin ve bazı diğer kripto paralarda değer gördüğünü ifade etti. Banka, bu stratejiyle müşterilerinin kripto varlıklar üzerinden daha etkin yatırımlar yapmalarını hedefliyor. Bu stratejik hamle, Ethereum'un performansını yansıtan ve Ether ile desteklenen 21Shares Core Ethereum ETF (CETH) fonunun şeffaflığını ve güvenliğini artırmayı hedefliyor.

Şirket, 2024 yılı sonuna kadar 110 megawatt kapasite artışı hedefliyor. Şirket, Bitcoin başına ortalama 36.821 dolar maliyetle toplamda 226.500 Bitcoin'e ulaşarak dikkat çekici bir finansal strateji sergiliyor. Şirket, XDC Network'ün yeni altyapı sağlayıcısı oldu ve bu hamleyle gerçek dünya varlıklarını dijitalleştirme ve ticaret finansmanı süreçlerini yeniden şekillendirme hedefini güçlendiriyor. 7 Mart - COVID-19 pandemisinde ölenlerin sayısı dünya genelinde 6 milyonu geçti. 05 Ağu 05.08.2024 Avustralya Federal Polisi kripto para cüzdanlarını araştıracak Avustralya Federal Polisi, ülke genelinde 2000'den fazla kripto cüzdanının etkilendiği büyük bir kimlik avı dolandırıcılığını soruşturuyor. 31 Tem 31.07.2024 Grayscale Mini Bitcoin Trust işlem görmeye başladı Grayscale Investment, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) onayıyla yeni bir finansal ürün olan Grayscale Mini Bitcoin Trust'ı piyasaya sürdü. Dokuz farklı spot Ethereum borsa yatırım fonu (ETF), Amerika borsalarında işlem görmeye başladı ve ilk işlem gününde 1 milyar dolarlık işlem hacmi elde etti. 02 Ağu 02.08.2024 Genesis Trading borç ödeme sürecine başladı Genesis Trading, piyasalardaki dalgalanmalar sonrası toparlanma sinyalleri veriyor. 01 Ağu 01.08.2024 Libra kurucusu desteklediği başkan adayını açıkladı Facebook ve pek çok dev şirket tarafından desteklenen stablecoin projesi Libra'nın kurucusu David Marcus, politik arenada dikkat çekici bir dönüş yaptığını açıkladı. Orası açık. Kripto alım satımında borsanın güvenli ve güvenilir olmasından daha önemli bir şey yok. Bununla birlikte, Zerocoin'den farklı olarak, Zerocash, BTC USDT güvenilir bir kuruluş tarafından bir başlangıç kurulumu gerektirir. Ethereum da bir miktar yükseldi, Kripto Para Borsası ancak yazı yazıldığı sırada 3000 dolar seviyesinin altına indi. 45 dolar istiyordu. gerçi dolar üzerinden bunları söylemek hatalı çünkü ethereum'un fiyatı da 4.000 dolardan 3.600 dolara düştü. Gox'ta hala bekleyen 90.000 Bitcoin'in değeri 6 milyar dolara ulaşıyor ve bu durum yatırımcılar arasında belirsizlik yaratıyor. 01 Ağu 01.08.2024 Yaklaşan ABD seçimleri Bitcoin tedirginliğini artırıyor ABD seçimlerinde Kamala Harris'in öne geçmesi, kripto para piyasalarında endişe yaratıyor.

Bitcoin Borsası Nerede ve ne şekilde kullanılacağıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, web sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

No comments:

Post a Comment

Debut Infotech is a key participant in the event of white label cryptocurrency exchanges and the way forward for cryptocurrency trading

Sellbitbuy is the best cryptocurrency alternate clone scripts, supplier supply a Whitelabel Paxful Clone Script with enhanced trading optio...